Coronavirus

(Pagina bijgewerkt op: 25 februari 2021/13.40u)

Bezoekregeling
Iedereen die gezond is en dus geen last heeft van hoest OF verkoudheid OF koorts mag op schone afdelingen dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur op bezoek komen, mits de 1,5 meter afstand tot elkaar mogelijk is en uiteraard met inachtneming van de geldende hygiëneregels. Bezoek vóór 10.00 uur en ná 20.00 uur is niet toegestaan → uiterlijk 20.00 uur moeten alle bezoekers de locatie verlaten hebben.

Wij volgen de RIVM richtlijnen. Onze bewoners mogen één keer per dag bezoek ontvangen, met een maximum van één persoon. Bezoek in de huiskamers is nog steeds niet toegestaan.

Ook op een cohort afdeling, een afdeling met positief geteste cliënten, is bezoek nog mogelijk, maar beperkt: 1 persoon per dag, maximaal 1 uur. Wij informeren onze contactpersonen uiteraard zodra dit van toepassing is.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in het hele gebouw, dus ook op de kamer van de cliënt, en in de tuinen/op onze terrassen.

Meer informatie over de bezoekregeling vindt u in instructie bezoekregeling. Volg ook ons Liveblog Coronavirus met de laatste updates! Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen met onze receptie via 040-2014035. Zij kunnen u doorschakelen naar onze corona-helpdesk.

Indien de situatie verandert en mogelijk andere (of aanvullende) maatregelen nodig zijn, communiceren we dit op deze pagina (waar u zich nu bevindt).