Coronavirus

 

(Pagina bijgewerkt op: 23 oktober 2020/9.55u)

Wij zetten hier de belangrijkste info en maatregelen rondom corona op een rij voor alle betrokkenen van Valkenhof, die tot nader order gelden. Volg ook ons Liveblog Coronavirus met de laatste updates!
Daarnaast sturen wij noodzakelijke updates per brief/mail naar contactpersonen en medewerkers. Wilt u deze updates per mail ontvangen? Lever dan uw e-mailadres samen met de cliëntnaam/geboortedatum/afdeling aan via: ClientServiceBureau@valkenhof.org. Indien u vragen heeft over de genomen maatregelen of anderszins met betrekking tot het coronavirus, kunt u contact opnemen met Valkenhof via het algemeen nummer: 040-2014035. U wordt dan doorgeschakeld naar onze helpdesk die uw vragen beantwoordt.

Bezoekregeling
Iedereen die gezond is en dus geen last heeft van hoest OF verkoudheid OF koorts mag op schone afdelingen dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur op bezoek komen, mits de 1,5 meter afstand tot elkaar mogelijk is en uiteraard met inachtneming van de geldende hygiëneregels. Bezoek vóór 10.00 uur en ná 20.00 uur is niet toegestaan → uiterlijk 20.00 uur moeten alle bezoekers de locatie verlaten hebben.

Per dag mogen onze bewoners één keer bezoek ontvangen, met een maximum van drie personen. Bezoek is toegestaan op de eigen kamer, in de tuin of in het restaurant. Om voldoende afstand te kunnen houden op de kamer van uw naaste, mogen op de kamer maximaal twee bezoekers aanwezig zijn. Komt u met drie  personen tegelijkertijd op bezoek, dan verzoeken wij u in de tuin of in het restaurant plaats te nemen. De tuinen + restaurants van Valkenhof zijn enkel toegankelijk voor bewoners en hun (gezonde) bezoekers, dus niet voor andere mensen van buitenaf. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het hele gebouw en in de tuinen/op onze terrassen.

Meer informatie over de bezoekregeling vindt u in instructie bezoekregeling. Houd daarnaast ook ons liveblog in de gaten.

Waar vindt u meer info?


Indien de situatie verandert en mogelijk andere (of aanvullende) maatregelen nodig zijn, communiceren we dit op deze pagina (waar u zich nu bevindt).