Coronavirus

Bezoekregeling
Iedereen die gezond is en dus geen last heeft van hoest OF verkoudheid OF koorts mag op schone afdelingen dagelijks op bezoek komen,  uiteraard met inachtneming van de geldende hygiëneregels.

Wij volgen de RIVM richtlijnen. Onze bewoners mogen vier bezoekers per dag ontvangen. Om voldoende afstand te kunnen houden op de kamer van uw naaste, mogen op de kamer maximaal twee bezoekers aanwezig zijn In de tuinen en in de restaurants mogen maximaal vier personen aan één tafel zitten, dit betekent dat naast de cliënt drie bezoekers mogen plaatsnemen. Bezoek in de huiskamers is nog steeds niet toegestaan.

Ook op een cohort afdeling, een afdeling met positief geteste cliënten, is bezoek nog mogelijk, maar beperkt: 1 persoon per dag, maximaal 1 uur. Wij informeren onze contactpersonen uiteraard zodra dit van toepassing is.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in het hele gebouw. Op een eenpersoonskamer hoeven één of enkele nauwe contacten van de gevaccineerde bewoner geen mondneusmasker meer te dragen en geen 1,5 meter afstand meer te houden. Deze nauwe contacten zijn bij voorkeur zelf ook gevaccineerd of negatief getest voorafgaand aan het bezoek.

Meer informatie over de bezoekregeling vindt u in instructie bezoekregeling. Volg ook ons Liveblog Coronavirus met de laatste updates! Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen met onze receptie via 040-2014035. Zij kunnen u doorschakelen naar onze corona-helpdesk.

Indien de situatie verandert en mogelijk andere (of aanvullende) maatregelen nodig zijn, communiceren we dit op deze pagina (waar u zich nu bevindt).

X

Info coronavirus incl. liveblog!