Coronavirus

Bezoekregeling
Iedereen die gezond is en dus geen last heeft van hoest OF verkoudheid OF koorts mag op schone afdelingen dagelijks op bezoek komen,  uiteraard met inachtneming van de geldende hygiëneregels.

Wij volgen de RIVM richtlijnen. Er geldt geen maximum voor het aantal bezoekers dat onze bewoners mogen ontvangen. Om voldoende afstand te kunnen houden op de kamer van uw naaste, mogen op de kamer maximaal twee bezoekers aanwezig zijn. Bezoek in de huiskamers is nog steeds niet toegestaan.

Het dragen van een mondneusmasker is buiten niet meer verplicht, als er 1,5 meter afstand gehouden wordt. In de algemene ruimten buiten de afdelingen komt de verplichting van een mondneusmasker voor iedereen te vervallen. Op de afdelingen en in de dagcentra blijft het mondneusmasker voor iedereen verplicht. Op een eenpersoonskamer hoeven één of enkele nauwe contacten van de gevaccineerde bewoner geen mondneusmasker meer te dragen en geen 1,5 meter afstand meer te houden. Deze nauwe contacten zijn bij voorkeur zelf ook gevaccineerd of negatief getest voorafgaand aan het bezoek.

Meer informatie over de bezoekregeling vindt u in instructie bezoekregeling. Volg ook ons Liveblog Coronavirus met de laatste updates! Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen met onze receptie via 040-2014035. Zij kunnen u doorschakelen naar onze corona-helpdesk.

Indien de situatie verandert en mogelijk andere (of aanvullende) maatregelen nodig zijn, communiceren we dit op deze pagina (waar u zich nu bevindt).

X

Info coronavirus incl. liveblog!