Reageer vóór :
07 januari 2020
Aantal uren :
Flexwerken
Soort dienstverband:
Zorg
Werkdagen:
Bepaalde tijd
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Het intern uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte g noemen we dat. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Als activiteitenbegeleider speel je een belangrijke rol in onze visie zorg met een ’n zachte g!

Dit je houdt je werk in

Als activiteitenbegeleider activeer en begeleid je onze bewoners op verschillende locaties binnen Valkenhof. Je werkt in een afwisselende functie omdat je activiteiten organiseert op verschillende niveaus: een gezamenlijk kerstdiner, een klassieke muziek activiteit of een handmassage. Iedere bewoner heeft zijn eigen speciale verhaal. De kunst om iedere bewoner te kunnen activeren op een creatieve en passende wijze, ligt volledig in jouw handen. Je levert een actieve bijdrage aan projecten die ter bevordering dienen van het woon- en leefklimaat van onze bewoners. Daarnaast werk je als activiteitenbegeleider mee in de dagelijkse verzorging.

Dit verwachten wij van jou

Je bent minimaal in bezit van een diploma niveau 3 MMZ, MZ, MDGO- AB of gelijkwaardig diploma in de richting van activiteitenbegeleiding. Wanneer je in bezit bent van een diploma Verzorgende niveau 3 of Helpende niveau 2 dan heb je een pré. Je bent iemand die zich goed kan inleven in de ouderen doelgroep en oog hebt voor non-verbale zorgvragen en bewegingen. Je vind het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband activiteiten op een creatieve en enthousiaste manier vorm te geven waarbij je de cliënt centraal stelt. In teamverband ben je iemand die goed kan samenwerken en afstemming zoekt met andere collega’s. Je neemt graag het initiatief en je inspireert je andere collega’s door jouw ideeën.

Dit krijg je van ons?

–       Een flexibel contract op basis van 0 uren waarbij je je eigen rooster kunt bepalen. Je liked openstaande diensten die het beste passen bij jouw thuissituatie.

–       Iedere keer een nieuwe uitdaging doordat je mag werken op verschillende locaties.

–       Een groep van bewoners die niet kunnen wachten op jouw komst

–       Salaris op basis van cao VVT FWG 35

–       De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van 120 trainingen van Good Habitz

–       Een afwisselende functie waarin je met jouw bijdrage een glimlach tovert op de gezichten van onze bewoners

 

Bij indiensttreding zal het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) deel uit maken van de sollicitatieprocedure.