Reageer vóór :
08 oktober 2019
Soort dienstverband:
Parttime
Solliciteren  Tip een vriend(in)

 

Per direct zijn wij op zoek naar een psychomotorisch therapeut voor 20-24 uur per week.

Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag waarvan dinsdag een vaste werkdag is.

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte g noemen we dat. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Als psychomotorisch therapeut speel je een belangrijke rol in onze visie zorg met een ’n zachte g!

Jouw werk geeft voldoening en uitdaging

Als Psychomotorisch therapeut behandel je fysieke, psychosociale problemen en/of psychiatrische stoornissen bij individuele of groepen cliënten. Het doel is om hierdoor bewustwording, gedragsverandering en/of het acceptatieproces van de cliënten te bevorderen. Concreet betekent dit dat je de hulpvraag van cliënten signaleert en inventariseert door middel van observaties. Op basis hiervan bepaal je de inhoud, frequentie en duur van de therapeutische behandeling. Daarnaast ben je continu bezig met ontwikkeling. Je vertaalt maatschappelijke ontwikkelingen in innovatieve methoden, neemt deelt aan opleidingsactiviteiten en begeleidt stagiairs binnen het vakgebied.

Jouw team

Je bent onderdeel van het team behandelaren en hebt veel contacten met de manager, de hoofdbehandelaar en de afdelingen.

Je bent zelfstandig en initiatiefrijk

Je bent in bezit van een Hbo-diploma in de richting van een van de vaktherapieën en hebt een aantal jaar ervaring als vaktherapeut. Je hebt een groot inlevingsvermogen en staat open voor behoeften en gevoelens van anderen. Je hebt een groot zelfsturend vermogen en bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen met betrekking tot het werkproces. Je onderneemt acties en anticipeert goed veranderende omstandigheden. Omdat je veel in gesprek bent met cliënten is het belangrijk dat je jezelf goed kunt uitdrukken. Daarnaast ben je bereid om in wisselende diensten te werken.

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

–       Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

–       Salaris op basis van cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) FWG 50

–       De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op onze online leeromgeving door middel van 120 trainingen van Good Habitz

–       Een uitdagende rol waarin je jouw creativiteit kwijt kunt

–       Een team met collega’s waarin iedereen bereid is om een stapje extra voor elkaar te zetten

 

Bij indiensttreding zal het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) deel uit maken van de sollicitatieprocedure.