Reageer vóór :
25 augustus 2020
Aantal uren :
Parttime
Soort dienstverband:
Vast contract, onbepaalde tijd
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Het team van Kempenhof is per direct op zoek naar een nieuwe collega verpleegkundige, uren in overleg.

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte G noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Samen werken wij hard aan zorg met een ’n zachte g.

Je gaat werken op een van onze grootste zorglocaties: Kempenhof. Op korte loopafstand van het centrum van Valkenswaard ligt Kempenhof, een zorgcentrum voor mensen met somatische (lichamelijke) klachten. Op Kempenhof kunnen mensen terecht voor geriatrische revalidatiezorg en chronische zorg. Ons hospice is vooraanstaand op het gebied van terminale zorg.

Buiten is er een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht. Binnen Kempenhof bevindt zich ook één van de praktijken van Behandelcentrum Valkenhof. Hier kunnen mensen terecht voor behandeling en advies op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en maatschappelijk werk.

Jouw werk is uitdagend
Als verpleegkundige op Kempenhof (somatiek) ben je dagelijks bezig met het verlenen van zorg aan onze cliënten. Jouw dag is iedere dag anders omdat je cliëntgerichte zorg levert. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze bewoners de zorg krijgen die ze wensen. Daarnaast ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling van het zorgleefplan. Wanneer er veranderingen in de situatie van de cliënt voordoen zorg je ervoor dat dit gerapporteerd wordt. Je schakelt met artsen en behandelaren waardoor je de bewoner zowel fysiek, geestelijk en spiritueel ondersteunt.  

Je denkt mee over verbetering en ontwikkeling van de zorg binnen Valkenhof. Zoals het anders inrichten van processen en werkwijzen die beter aansluiten bij de cliënt. Je werkt in overleg met jouw team ideeën uit tot concrete verbeterplannen.

Daisy de Turck (verpleegkundige) vertelt over haar werk..

De cliënten en hun naasten maken het werk als verpleegkundige zo mooi. De cliënt en naasten laten je toe in hun intieme cirkel en in de situatie waarin zij zich in bevinden. Je bouwt in een korte tijd een vertrouwensband op met hen. De cliënt is soms blij te maken met zulke kleine dingen, een gesprekje, uitgebreide zorg met een lekker zeepje/geurtje, of iets lekkers te eten wat iemand al tijden niet gehad heeft of niet heeft kunnen eten.

Jij bent professioneel en betrokken
Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of A2 en je bent BIG geregistreerd. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Met jouw kennis en ervaring zorg je er voor dat er voldaan wordt aan de gestelde kwaliteitseisen. Je hebt een groot inlevingsvermogen en zoekt verbinding met de cliënten door te luisteren en de rust te creëren die zij op dat moment nodig hebben. Je kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden en bent professioneel in je handelen. Je bent bereid om in wisselende diensten te werken (dag-, avond- en nacht diensten).

Dit maakt het voor jouw leuk om bij ons te werken
–       Een groep cliënten die klaar staan om jouw warme zorg te ontvangen.

–       Een afwisselende baan waarin iedere dag anders is
–       Een contract voor onbepaalde tijd.
–       Een salaris conform cao VVT FWG 45
–       De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van 120 trainingen via Good Habitz
–       Een gedreven team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten, bij wie je jouw verhaal kwijt kunt en waar humor gewaardeerd wordt.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig.