Reageer vóór :
01 december 2020
Aantal uren :
Parttime
Soort dienstverband:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkdagen:
Avond, dag, weekend, nacht
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Kun jij, met jouw glimlach, oprechte aandacht en goede zorg, de dagen van onze cliënten een stukje zonniger maken? Maken jouw hersenen endorfine aan als je mensen écht ziet genieten? Dan ontvangt Valkenhof jou met open armen! Het team op onze locatie Taxandria in Valkenswaard zoekt versterking voor 16 tot 32 uur per week.

Wat ga jij doen?
Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners vanuit hun wensen en behoeften, rekening houdend met de zorgdoelen. We vinden warme zorg heel belangrijk en dat weet jij als geen ander te brengen vanuit je passie en liefde voor dit vak. Daarnaast ben je in staat om met verschillende disciplines samen te werken en op respectvolle wijze af te stemmen met collega’s en familie. Zodat de bewoners de zorg ontvangen die ze verdienen. Als verzorgende werk je zelfstandig. Meedenken wordt gestimuleerd én gewaardeerd: “Hoe kunnen we onze zorg nóg beter en efficiënter maken? Hoe kunnen we onze teams versterken en toekomstbestendig maken?”

Wat neem jij mee?
Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of een soortgelijk diploma. Onze bewoners rekenen op jouw professionele, liefdevolle verzorging en begeleiding. Bij jou in de buurt voelen ze zich veilig. Ook leerlingen en stagiair(e)s weten jou te vinden als vraagbaak en goede begeleider. Met jouw enthousiasme motiveer je ze. Ook je collega’s worden blij van je. Ze kunnen hun verhaal bij je kwijt en waarderen je positieve bijdrage. Als  verzorgende sta je stevig in je schoenen, heb je een eigen mening en toon je initiatief. Nieuwsgierigheid zit in je genen en je zorgt ervoor dat je jezelf (en de afdeling) blijft prikkelen en ontwikkelen. En daarnaast;

 • signaleer je problemen en los je die op;
 • communiceer je op een sterke maar prettige manier;
 • ben je bekend met omgangsvaardigheden m.b.t. (psychiatrische) gedragsproblematiek;
 • ben je flexibel, creatief en heb je humor;
 • handelen je vanuit onze kernwaarden: gepassioneerd, respectvol, betrouwbaar, vakmanschap en ondernemend.

Wat staat daar tegenover?

Bij Valkenhof weten we dat de zorg best wat van haar mensen vraagt. Bij ons is dat ook het geval. Daarom zetten we er ook een mooi pakket tegenover, zoals:

 • een vast dienstverband (aantal uren bespreekbaar);
 • een salaris gebaseerd op FWG 35, min. € 1.903,- en max. € 2.762,- op basis van een fulltime aanstelling;
 • 8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;
 • pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • een uitdagende baan waarin veel vrijheid is voor eigen inbreng;
 • leuke, sociale en professionele collega’s die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;
 • een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen.

Wat is Taxandria precies?
Zorgcentrum Taxandria is een psychogeriatrisch verpleeghuis, gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met een zwaardere vorm van dementie. Het biedt kleinschalig georganiseerde zorg in een prettige, vertrouwde omgeving. Het accent van de zorg ligt op (verder) leven zoals de cliënt gewend was. Taxandria ligt in een rustige, groene omgeving nabij het centrum van het mooie Valkenswaard. Rondom Taxandria ligt een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, een potje jeu de boules te spelen, te tuinieren of gewoon lekker buiten te zijn. Ook is er een restaurant op Taxandria waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan z.s.m. via onze site www.valkenhof.nl
Vragen? Bel Charlotte Lambooij 040-2014035 of mail naar vacature@valkenhof.org

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.