Reageer vóór :
27 oktober 2020
Aantal uren :
Parttime
Soort dienstverband:
Vast contract, onbepaalde tijd
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Elke dag genieten van het leven, dat is onze ambitie. Een ambitie waar jij als verzorgende een belangrijke bijdrage aan kunt leveren. Ben jij een levensgenieter die dit gevoel wil delen met onze bewoners? Valkenhof in Valkenswaard is op zoek naar hartelijke Verzorgenden IG voor locatie De Vlasgaard, waar zowel verpleeghuiszorg als woonzorg wordt geboden. We hebben vacatures op verschillende afdelingen. Graag zoeken wij samen met jou een team, een dienstverband én een afdeling die bij jou past!

Afdelingen zorgcentrum De Vlasgaard
De Vlasgaard bestaat uit 3 afdelingen. De appartementen op de begane en eerste verdieping (afdeling 0/1) zijn grotendeels bedoeld voor cliënten met somatische zorgvragen (ZZP 4-6) en bijkomende problematiek (zoals beginnende dementie). Daarnaast verblijven er ook nog cliënten die zelfstandig wonen die wijkgerichte zorg ontvangen.
In een aangrenzend gebouw bevinden zich 10 appartementen die geschikt zijn voor echtparen, waarvan minimaal één cliënt  met somatische problematiek (ZZP 4-6). Op afdeling 2 en 3 bevinden zich appartementen waar we verpleging, verzorging en begeleiding bieden aan bewoners met psychogeriatrische problematiek (ZZP 5-7).

Wat ga jij doen?
Omdat je binnen de Vlasgaard te maken hebt met een diverse bewonersgroep biedt deze variërende functie uitdaging! Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners vanuit hun wensen en behoeften, rekening houdend met de zorgdoelen. We vinden warme zorg heel belangrijk en dat weet jij als geen ander te brengen vanuit je passie en liefde voor dit vak. Daarnaast ben je in staat om met verschillende disciplines samen te werken en op respectvolle wijze af te stemmen met collega’s en familie. Zodat de bewoners de zorg ontvangen die ze verdienen. Als verzorgende werk je zelfstandig. Meedenken wordt gestimuleerd én gewaardeerd: “Hoe kunnen we onze zorg nóg beter en efficiënter maken? Hoe kunnen we onze teams versterken en toekomstbestendig maken?”

Wat neem jij mee?
Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of een soortgelijk diploma. Onze bewoners rekenen op jouw professionele, liefdevolle verzorging en begeleiding. Ook leerlingen en stagiair(e)s weten jou te vinden als vraagbaak en goede begeleider. Met jouw enthousiasme motiveer je ze. Je collega’s kunnen hun verhaal bij je kwijt en waarderen jouw positieve bijdrage. Als verzorgende sta je stevig in je schoenen, heb je een eigen mening en toon je initiatief. Nieuwsgierigheid zit in je genen en je zorgt ervoor dat je jezelf (en de afdeling) blijft prikkelen en ontwikkelen. En daarnaast;

 • signaleer je problemen en los je die op;
 • communiceer je op een sterke maar prettige manier;
 • ben je flexibel, creatief en heb je humor;
 • handelen je vanuit onze kernwaarden: gepassioneerd, respectvol, betrouwbaar, vakmanschap en ondernemend;
 • ben je stressbestendig en kun je snel schakelen om de juiste zorg en begeleiding te organiseren;
  Voor werken op de afdeling 0/1 is ervaring met diverse doelgroepen een vereiste.

Wat staat daar tegenover?
Bij Valkenhof weten we dat de zorg best wat van haar mensen vraagt. Bij ons is dat ook het geval. Daarom zetten we er ook een mooi pakket tegenover, zoals: 

 • een vast dienstverband! (aantal uren bespreekbaar);
 • een salaris gebaseerd op FWG 35, min. € 1.903,- en max. € 2.762,- op basis van een fulltime aanstelling;
 • 8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;
 • pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • leuke, sociale en professionele collega’s die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;
 • een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen.

Zie jij jezelf al werken als verzorgende bij De Vlasgaard? Solliciteer dan snel via onze site www.valkenhof.nl
Heb je vragen? Bel Edwin van Gerven 040-2014035.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.