Reageer vóór :
25 februari 2020
Soort dienstverband:
Verzorgende
Werkdagen:
Vast contract, onbepaalde tijd
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Ben jij als verzorgende op zoek naar waardering, dan verwelkomen wij je graag op de Vorster of de Drijver (Taxandria) voor 16 – 24 uur per week. Heb je ervaring met Korsakov-cliënten dan is dat een pré.

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte G noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Samen werken wij hard aan zorg met een ’n zachte g.

Je gaat werken op zorgcentrum Taxandria, een psychogeriatrisch verpleeghuis, gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met een zwaardere vorm van dementie. Het biedt kleinschalig georganiseerde zorg in een prettige, belevingsgerichte omgeving. Het accent van de zorg ligt op (verder) leven zoals de cliënt gewend was. Daarnaast biedt Taxandria gespecialiseerde afdelingen voor mensen met het syndroom  van Korsakov of vergelijkbare aandoeningen. Hier kunnen in totaal twintig personen wonen.

Taxandria ligt in een rustige, groene omgeving nabij het centrum van Valkenswaard. Rondom Taxandria ligt een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht. Ook is er een restaurant op Taxandria waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner.

Jouw werk is uitdagend
Als verzorgende op de Vorster of de Drijver werk je in een dynamische omgeving waar elke dag anders is.
Jorien Jorritsma vertelt wat het betekent om te werken als verzorgende bij Valkenhof:

“ Het werken in de zorg is echt teamwerk. Je werkt samen met je team, disciplines, familie en de cliënt aan het verlenen van passende en dus cliëntgerichte zorg. Elk mens is anders en heeft andere behoeftes. 
Het is werken met soms te weinig mankracht en dat vereist passie omdat je zo goed mogelijke zorg wilt verlenen. 

Het belangrijkste  is dat je de cliënt naast de basiszorg en de verpleegtechnische handelingen net dat beetje meer geeft zodat ze het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze er toe doen. 
Warme zorg geven vanuit je gevoel en altijd handelen vanuit het oogpunt zoals je zelf verzorgd zou willen worden “ ( Verzorgende, Jorien Jorritsma)

 

Jij bent professioneel en betrokken
Als Verzorgende IG weet je als geen ander wat er van je verwacht wordt.Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of soortgelijk diploma. Onze cliënten kunnen op jou rekenen voor professionele verzorging en begeleiding op een persoonlijke en betrokken manier. Onze cliënten voelen zich veilig bij jou. De professionele aanpak maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor onze cliënten.

Je weet mantelzorgers en familie optimaal te betrekken bij de zorg en de begeleiding van onze cliënten. Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak, onze cliënten en Valkenhof. Je collega’s zijn blij met jouw luisterend oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen.  

 

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken
– Een vast dienstverband

– Een groep bewoners die niet kunnen wachten op jouw komst
– Diverse ontwikkelmogelijkheden waaronder 120 cursussen van Good Habitz
– Een team van collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten
– Een salaris op basis CAO VVT conform FWG 35

 

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig.