Reageer vóór :
23 juni 2020
Aantal uren :
Parttime
Soort dienstverband:
Vast contract, onbepaalde tijd
Solliciteren  Tip een vriend(in)

Een baan waarin jij echt iets voor de mensen kunt betekenen! Ligt jouw hart bij het zorgen voor ouderen? Voor deze gevarieerde functie zijn wij op zoek naar de welbekende ‘duizendpoot’ die creatief kan denken, goed kan samenwerken en tot het uiterste wil gaan voor onze cliënten! Valkenhof in Valkenswaard/Leende is per direct op zoek naar een enthousiaste zorgcoördinator 28 uur per week.

Dit maakt je werk uitdagend
Als zorgcoördinator op den Haagacker werk je in een dynamische omgeving in een divers team van specialisten en verzorging. Omdat je te maken hebt met een diverse bewonersgroep biedt deze functie je uitdaging. Je biedt bewoners professionele verzorging en begeleiding op een persoonlijke en betrokken manier. Elke dag ziet er anders uit omdat je inspeelt op de behoeften van de cliënten. Je denkt overstijgend mee over de ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg in jouw team. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat je cliënten thuis kan laten voelen.

Vanuit de indicatie stel je een zorgleefplan op waarbij je regelmatig de behandeldoelen afstemt met de behandelaren en je evalueert met de cliënt of het cliëntsysteem. Je wordt door collega’s, het cliëntsysteem en behandelaren gezien als het aanspreekpunt voor de bewoner. In multidisciplinaire overleggen draag je bij aan cliëntgerichte zorg.

Je gaat werken op Den Haagacker, een compleet vernieuwd wooncomplex in het centrum van Valkenswaard die nog volop in ontwikkeling is. Valkenhof biedt hier verpleeghuiszorg in 35 ruim opgezette, moderne appartementen, gelegen op de begane grond en eerste etage van het woondeel aan de Carolusdreef. De combinatie van zelfstandig wonen in een eigen appartement, met het veilige gevoel van 24-uurszorg dichtbij, geeft Den Haagacker een uniek karakter.

Jij bent professioneel en betrokken

Je hebt een diploma niveau Verzorgende IG niveau 3 met EVV. Of je bent bereid om de aanvulling EVV te behalen. De cliënt staat voor jou centraal. Je bent gericht op kwaliteit, leergierig en bent in staat om goed samen te werken. Er zit iets in jou waardoor je bij iedere cliënt een lach op het gezicht weet te toveren. Je collega’s zijn blij met jouw ondersteuning bij zorgvragen, probleemoplossend vermogen en je positieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg in het team. Je weet mantelzorgers optimaal te betrekken bij de zorg en het welzijn van onze bewoners. Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak, onze bewoners en Valkenhof.

Dit maakt het voor jou leuk om bij Valkenhof te werken…
We vragen niet alleen, we bieden natuurlijk ook. Zo kun je, als je tenminste bij ons aan boord komt, rekenen op:

  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd!;
  • een salaris conform CAO VVT FWG 40, min. € 1.940,- en max. € 2.870,-. En daarnaast ontvang je in mei 8% vakantiegeld en in november een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;
  • een afwisselende en uitdagende baan in een gastvrije, gemoedelijke en leerzame omgeving;
  • een basisplaats binnen een gedreven, zelfsturend team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten;
  • een gezellige, Brabantse werksfeer.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 23 juni 2020 via onze site! Vragen? Bel Rosanne Roxs op 040-2014035.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.