Expositie Lianne Staps in Zorgcentrum Taxandria

Tot en met 27 oktober 2018 exposeert Lianne Staps  een aantal van haar schilderijen in de gangen van zorgcentrum Taxandria.

Lianne Staps (Berkel-Enschot) schildert intuïtief en vanuit haar gevoel en heeft al meer dan twintig jaar ervaring. In haar schilderijen kan ze haar gevoelens en inspiratie kwijt en het schilderen geeft haar energie. Er is nooit een vooropgezet plan, de onderwerpen die haar onbewust bezighouden uiten zich op haar doeken.
Al schilderend krijgt ze een idee welke kant het op gaat en de uitkomst blijft haar altijd weer verrassen. Haar creatieve energie stroomt steeds vrijer, ze komt steeds dichter bij zichzelf en haar schilderijen tonen dit proces in prachtige en krachtige vormen en kleuren.

Wees welkom!

Nieuwsgierig geworden? De schilderijen zijn tot en met 27 oktober 2018 te zien in zorgcentrum Taxandria (v.d. Venstraat 15 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.30 tot 16.30 uur.

Heeft u ook interesse om te exposeren?

Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar Louise Peeters (coördinator exposities Valkenhof) louise@artpartners.nl

X