Waar staan we voor en waar gaan we voor?

Oud worden én jezelf blijven. Dat kan bij ons. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat je moet, kunt en mag op je oude dag. Dat laten wij niet gebeuren. Je bent een mens met een leven. Niet een patiënt met een ziekte. Blijven doen wat je goed kunt en leuk vindt, laat je voelen dat je leeft.

Jullie zijn onze zorg
Ouder worden doe je niet alleen. Het doet ook een beroep op de mensen om je heen. Die zijn goud waard. Zolang jij onze zorg bent, kijken we ook om naar hen. Zo kunnen ze je partner, kind, of vriend blijven. We zorgen dat jullie er voor elkaar kunnen zijn. Het liefst thuis, ook als het ingewikkeld wordt.

Wij zijn net als jij
Wordt het te lastig? Dan kun je vertrouwen op onze deskundigheid. Zorgen doen we van mens tot mens. Of je nu een thuishulp voor je neus hebt of een dokter, een verpleegkundige of een schoonmaker: onze vakmensen zijn en praten net als jij. Wat we doen, doen we keigoed en met liefde.

Meer dan goede zorg alleen
Maar gelukkig ouder worden vraagt om meer dan goede zorg alleen. We denken met je mee vooruit. Want dat begint al vroeger dan je denkt. Organisaties en verenigingen in Valkenswaard en Leende kunnen jouw oude dag mooi blijven maken, doordat wij ze met raad en daad bijstaan. Met onze hulp kun je andere mensen ontmoeten die hetzelfde uit het leven willen halen als jij. En we zorgen voor levendige plekken waar jullie samen kunnen wonen, buurten, eten en lachen. 

Dat is zorg met een zachte ‘g’. 

Bekijk ons verhaal in deze video