Tijd om te gaan…

Albert Vermaase en Maryanne Schlösser (Raad van Bestuur Valkenhof) verlaten Valkenhof per 1 oktober a.s.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het gaan is nu aangebroken voor Albert Vermaase en Maryanne Schlösser, Raad van Bestuur Valkenhof. Na 17 jaar (Albert) en 11 jaar (Maryanne) verlaten zij per 1 oktober a.s. Valkenhof om verder te genieten van hun pensioen. Want genoten hebben ze de afgelopen jaren. Ondanks soms verdrietige momenten, zoals de brand op Kempenhof een paar jaar geleden, het overlijden van voormalig bestuurder Annemieke Blokker in 2019* en de gevolgen van de uitbraak van het covid-19 virus dit jaar, overheerst bij hen toch een gevoel van liefde en betrokkenheid bij Valkenhof.

Het Valkenhof van destijds heeft in al die jaren een metamorfose ondergaan, niet abrupt maar geleidelijk aan. Een metamorfose van uiterlijk naar innerlijk, van eigenzinnig naar eigenwijs en eigen wijze.

Albert en Maryanne laten Valkenhof in alle opzichten achter als een gezonde organisatie; een organisatie die voortdurend in beweging is om het beste uit zichzelf te halen. Met een focus op de zachte G van gemoedelijkheid en gastvrijheid en de harde K van kwaliteit. Zij stappen er nu uit in het volle vertrouwen dat het nieuwe bestuur de ingezette koers voortzet. Zij wensen hen veel succes!

* In september 2019 namen Albert en Maryanne het bestuurlijk stokje over in verband met ziekte en aansluitend het overlijden van de vorige bestuurder, Annemieke Blokker. Daarvoor waren zij jaren actief als directeur woonzorg en bedrijfsvoering (Albert) en directeur specialistische zorg (Maryanne) binnen Valkenhof.


Welkom nieuw bestuur
Op 17 juli jl. heeft de Raad van Toezicht van Valkenhof Petra de Regt MSc en drs. Frans van de Vranden benoemd tot nieuwe bestuurders van Valkenhof. De Raad van Toezicht sluit hiermee een zorgvuldig doorlopen traject af. Zij volgen per 1 oktober 2020 Albert Vermaase en Maryanne Schlösser op. De Raad van Toezicht bedankt Albert Vermaase en Maryanne Schlösser van harte voor hun inzet en loyaliteit aan de organisatie. Verder wenst de Raad van Toezicht Albert en Maryanne veel succes bij hun nieuwe activiteiten en Petra en Frans een succesvolle start binnen Valkenhof.

X