Neem deel aan onze leuke activiteiten!

De Valkenhofpas is een activiteitenpas voor senioren uit de gemeente Valkenswaard. Of u nu in een locatie van Valkenhof of in de buurt woont: onze deuren staan voor u open. Met deze pas kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan allerlei evenementen en activiteiten in zorgcentrum Kempenhof, ontmoetingscentrum De zoete inval en zorgcentrum Leenderhof.

Hoe is de pas verkrijgbaar?

De Valkenhofpas is er in twee uitvoeringen: een ter waarde van € 10,00 met 5 knippen en de andere kost € 40,00 voor 20 knippen. Deelname aan een activiteit varieert van 1 tot 4 knippen, dat is afhankelijk van de soort activiteit. De Valkenhofpas kunt u kopen bij de recepties van al onze zorgcentra, dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur. Ouderen uit de gemeente Valkenswaard, die structureel deelnemen aan een activiteit, komen in aanmerking voor 2 gratis knipkaarten ter waarde van € 80,00. U dient hiervoor uw legitimatiebewijs mee te brengen naar de receptie.

Activiteiten per kwartaal

Bij onze recepties zijn ieder kwartaal flyers verkrijgbaar met daarop alle geplande activiteiten voor die periode, inclusief het aantal knippen voor deelname. Kijk ook in onze online activiteitenagenda om te zien wat er op de planning staat.

X

Info coronavirus incl. liveblog!