Als vrijwilliger maakt u het verschil voor onze cliënten!

Zonder vrijwilligers zou Valkenhof niet kunnen bestaan. Zij bieden net dat extra beetje aandacht, het gezelschap en de ondersteuning die onze cliënten nodig hebben. Op dit moment zijn er ruim 500 mensen actief als vrijwilliger voor Valkenhof.

Werken als vrijwilliger: voor elk wat wils

De één wil graag een praatje maken, de ander vindt het juist leuk om de handen uit de mouwen te steken of te gaan wandelen met iemand die in een rolstoel zit. Een spelletje doen, koffie aanbieden, gaan winkelen…. Vrijwilligerswerk is er in allerlei vormen. Of je nu elke week op een vast tijdstip wilt werken of juist flexibel: voor iedereen is er wel een plek als vrijwilliger. Mensen met een warm hart en een evenwichtige persoonlijkheid zijn van harte welkom.

Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding en zijn verzekerd op het moment dat ze voor Valkenhof aan het werk zijn. In een vrijwilligersovereenkomst leggen we de wederzijdse verplichtingen vast. Valkenhof organiseert meerdere keren per jaar bijeenkomsten voor haar vrijwilligers.

Vrijwilligerspunt

In zorgcentrum Kempenhof is het VrijwilligersPunt: de centrale plek waar de coördinator van het vrijwilligerswerk, de contactvrijwilliger en de administratieve ondersteuning werken. Heb je een vraag of wil je wat kwijt: je bent altijd welkom.

Zou je graag als vrijwilliger voor Valkenhof aan de slag willen? Voor een eerste kennismaking met het vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met of langskomen bij het VrijwilligersPunt van Valkenhof:
T. 040-2014035
E. vrijwilligers@valkenhof.org
Adres: Antwerpsebaan 3, 5554 JV  Valkenswaard

Vacatures

Alle vrijwilligersvacatures van Valkenhof zijn te vinden op ons Vrijwilligersweb.