[Leren & stages – korte tekst]

Leren en stages

Wil je bij ons aan de slag in de zorg? Bij ons kun je leren hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, de theorie toepassen in de praktijk en tegelijk salaris verdienen. In ons vacatureoverzicht (link) kun je online solliciteren op verschillende opleidingsplaatsen.

Opleiding Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg

Heb je minimaal vmbo-k of niveau 2 afgerond? Dan kun je bij Valkenhof de combi-opleiding Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg (niveau 3) volgen.

Wil je eerst meer weten over deze opleiding? Meld je dan aan voor de oriëntatieavond op het Summa College in Eindhoven. Tijdens deze avond krijg je informatie over de lessen op het Summa College, het beroep Verzorgende en de sollicitatieprocedure. Om je aan te melden stuur je een mail naar Samenaanzet@transvorm.org

Stage in de zorg

Wil je kennismaken met werken in de ouderenzorg en ben je op zoek naar een stageplek? Wij werken samen met het Summa College en Fontys Hogeschool. Volg je een zorgopleiding (niveau 2 t/m 5), dan kun je via Stageplein Zorg (link?) aangeven dat je bij Valkenhof stage wilt lopen.

Voor een facilitaire, administratieve of HRM stage, kun je contact opnemen met HRM via werving@valkenhof.org.

Binnenkort

In de loop van 2019 start Valkenhof met een aantal nieuwe opleidingen:

  • Opleiding tot Helpende niveau 2
  • Verkorte opleiding tot Verzorgende niveau 3
  • Opleiding tot Verpleegkundige niveau 4

Meer informatie en contact

Je kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met de afdeling HRM via 040 – 2014 035 of werving@valkenhof.org.