Werken bij Valkenhof betekent werken met en voor mensen. Met gevoel én met professionaliteit. Met hart en hoofd zou je kunnen zeggen. Bij Valkenhof werken mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Vakmensen die zichzelf blijven ontwikkelen en die de ruimte krijgen om te ondernemen. Om zo onze zorg – met elkaar – te verbeteren.

Valkenhof is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook als je net van school komt of er misschien enkele jaren uit bent geweest: samen spijkeren we je kennis (weer) helemaal bij. Kom werken én leren bij Valkenhof.

Topprestaties

Werken in de zorg is topsport, elke dag lever je topprestaties om bij te dragen aan zorg met ’n zachte g. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug, zodat we de energie houden om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen.

We vinden verbeteren, ontwikkelen en de ruimte voor ondernemerschap belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ruim 100 trainingen te volgen. Dit mag volledig naar eigen inzicht, jij hebt de regie over je ontwikkeling. Wil je graag leren hoe je meer werkplezier krijgt, nog vitaler wordt, hoe je om kunt gaan met stress? Of wil je meer leren of teamwork, timemanagement, zelforganiserende teams, mindfullness, omgaan met agressie, zeggen waar het op staat, out of the box-denken? Jij bent aan zet.

Verder krijg je bij ons onder andere:

  • ruim 237 vakantie-uren op basis van een 36-urige werkweek
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering

Bij Valkenhof krijg je veel verantwoordelijkheid. Zowel in de relatie tot de cliënt als in de relatie tot de organisatie. We zoeken de mix. Tussen autonomie en afhankelijkheid, tussen zelfsturing en aansturing. Daarbij zetten we niet altijd de grote innovatieve stappen. We gaan liever voor kleine stappen die een fundamenteel verschil maken voor onze cliënten. Dat is voor ons zorg met ’n zachte g.

Vacatures

Wil je weten of er op dit moment een leuke baan voor je is? Kijk dan in ons vacatureoverzicht.

Wie is Valkenhof?

In 1987 ontstond Valkenhof uit een fusie van drie verzorgings- en verpleeghuizen in Valkenswaard (Kempenhof, Taxandria en De Bogen). Later kwam daar ook nog een Leenderhof in Leende bij. En in 2012 openden de deuren van De Vlasgaard in Valkenswaard. Inmiddels werken er meer dan 900 medewerkers en 500 vrijwilligers bij Valkenhof, die elke dag opnieuw bijdragen aan goede zorgverlening.