Verpleeghuiszorg en woonzorg in een rustige, groene omgeving.

De Vlasgaard

Zorgcentrum De Vlasgaard ligt in een rustige, groene omgeving en grenzend aan zorgcentrum Taxandria. De Vlasgaard bestaat uit drie gebouwen die aan elkaar gekoppeld zijn. Ieder deel kijkt uit op de prachtige beleeftuin. Een tuin om in te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht.

In De Vlasgaard kan men terecht voor:

  • Verpleeghuiszorg: op de 2e en 3e etage van De Vlasgaard bevinden zich appartementen voor cliënten met dementie (zzp-indicatie 5 of 7). De etages beschikken ieder over een mooie, ruime huiskamer waar bewoners dagelijks kunnen verblijven en deel kunnen nemen aan activiteiten.
  • Woonzorg: de appartementen op de begane grond en de eerste verdieping zijn deels bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen, en deels voor mensen met een zorgvraag. Op de begane grond bevinden zich 10 appartementen die geschikt zijn voor echtparen.

Zorgkaart Nederland

De Vlasgaard staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats zelf een waardering.

Grand Café De Jagthoorn

Cliënten en bezoekers kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van Grand Café De Jagthoorn in het aangrenzende zorgcentrum Taxandria.

Welzijn

De Vlasgaard kent een ruim aanbod aan activiteiten. Nieuwsgierig naar de activiteiten die dit kwartaal op het programma staan? Raadpleeg dan onze activiteitenkalender.

Adres

Vlasgaard 1
5555 KS Valkenswaard
Tel: 040-2049044
E-mail: info@valkenhof.nl

Sfeer proeven

Bekijk de 360º-foto’s hieronder om alvast een indruk te krijgen. Of kom gerust eens langs om zelf de sfeer te proeven!