Zorgcentrum voor cliënten met dementie of lichamelijke aandoeningen.

Leenderhof is een locatie voor cliënten met psychogeriatrische aandoeningen (bijvoorbeeld dementie) of somatische (lichamelijke) aandoeningen. Leenderhof is zeer centraal gelegen in Leende en het gebouw heeft een moderne, lichte inrichting.
Iedereen is dagelijks van harte welkom om te genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige restaurant ‘Gasterij Hof van Leende’.
Bij Leenderhof ligt een prachtige beleeftuin; een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoekers en omwonenden. Een tuin om te wandelen, tuinieren, te spelen of gewoon te genieten van de buitenlucht. 

Zorgkaart Nederland

Leenderhof staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats zelf een waardering.

Behandelcentrum Valkenhof

Bij Leenderhof is ook de praktijk gevestigd van Behandelcentrum Valkenhof. U kunt hier terecht voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, neuromusculaire triggerpointtherapie, maatschappelijk werk, psychologie en behandeling door de specialist ouderengeneeskunde. Praktijkadres: Hofpad 6

Kom erbij in de Gasterij

Leenderhof kent een ruim aanbod aan activiteiten, die worden georganiseerd in onze gezellige ontmoetingsplek Gasterij Hof van Leende. Nieuwsgierig naar de activiteiten die dit kwartaal op het programma staan? Raadpleeg dan onze activiteitenagenda.

Adres

Hofpad 2
5595 EP LEENDE
Tel: 040-2062125
E-mail: info@valkenhof.nl

Openingstijden Gasterij Hof van Leende

Wij ontvangen u graag van maandag tot en met zondag tussen 8.30 – 17.00 uur.
Op vrijdagavond zijn we open tot 19.00 uur (keuken dicht 18.00 uur)

Sfeer proeven

Bekijk de 360º-foto’s hieronder om alvast een indruk te krijgen. Of kom gerust eens langs om zelf de sfeer te proeven!