Valkenhof werkt met een elektronisch cliëntdossier (ECD). Via het cliëntportaal van Valkenhof kun je als cliënt en/of als door de cliënt gemachtigde contactpersoon veilig toegang krijgen tot het persoonlijk elektronische cliëntdossier.

In het cliëntportaal vind je zorginhoudelijke doelen, het werkplan en rapportages die door zorgmedewerkers geschreven zijn. Ook de cliëntagenda kun je inzien.

Als je gebruik wilt maken van het cliëntportaal kun je het toestemmingsverklaringsformulier invullen en daarna ondertekend inleveren bij de infobalie van je locatie. Je kunt het formulier ook mailen naar clientservicebureau@valkenhof.nl of per post sturen naar:

Valkenhof CliëntServiceBureau
Antwoordnummer 10101
5550 VB Valkenswaard

Als het toestemmingsformulier is ingeleverd en verwerkt door het Cliëntservicebureau, ontvang je een bevestigingsmail dat je je kunt registreren in het portaal volgens het proces. En het verzoek om de andere gemachtigden hiervan op de hoogte te brengen. Hoe dat moet, kun je lezen in de handleiding.

Heb je problemen met het registreren of ben je ingelogd en heb je andere vragen of opmerkingen over het cliëntportaal, neem dan contact op met het CliëntServiceBureau. Je kunt ze bereiken via e-mail, clientservicebureau@valkenhof.nl, of door te bellen naar 040-8003180.

Let op: In Nederland werken verschillende zorginstellingen met een cliëntportaal. Via onderstaande link kom je op het cliëntportaal van Valkenhof terecht.

Valkenhof Cliëntportaal (klik op de link om naar de website te gaan, deze opent in een nieuw tabblad)

Handleiding Valkenhof Cliëntportaal

Toestemmingsverklaring Valkenhof Cliëntportaal

Wijzigingsformulier toegang Cliëntportaal