Leren & stages

Volop leren door zelf te doen

Wil je bij ons aan de slag in de zorg? Wij kunnen je leren hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, de theorie toepassen in de praktijk en tegelijk salaris verdienen. In ons vacatureoverzicht kun je online solliciteren op verschillende opleidingsplaatsen.

Opleiding BBL Verzorgende

Wil je bij ons (opnieuw) aan de slag in de zorg? Leren hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, de theorie direct toepassen in de praktijk en tegelijk salaris verdienen? Heb je minimaal vmbo-k of niveau 2 afgerond? Dan kun je in dienst van Valkenhof de opleiding Verzorgende IG (niveau 3) volgen.

Start, duur en locaties

De opleiding start in februari en september en duurt drie jaar. Met een relevante vooropleiding is een verkort traject mogelijk. Elke week krijg je één dag les op het Summa College te Eindhoven. Je werkt op verschillende locaties, op diverse afdelingen (somatiek/psychogeriatrie). Door de afwisseling en verantwoordelijkheid binnen je werkzaamheden leer je snel anticiperen en flexibel werken.

Aantal uur

Er zijn verschillende contractmogelijkheden bij Valkenhof: 24 uur, 28 uur en 32 uur.

Salaris

Tijdens je studie ontvang je een leerlingensalaris op basis van de cao VVT. Na diplomering: FWG 35-. Na het behalen van je diploma ben je verzekerd van een baan binnen Valkenhof!

Stages

Wil je kennismaken met het werk in de ouderenzorg en ben je op zoek naar een stageplek? Wij werken nauw samen met het Summa College en Fontys Hogeschool. Volg je een opleiding in de richting zorg (niveau 2 t/m 5), dan kun je via Stageplein Zorg (www.stagepleinzorg.nl) kenbaar maken dat je bij Valkenhof stage wilt lopen. De medewerkers in de zorg worden ondersteund door verschillende stafafdelingen; ook daar is het mogelijk om stage te lopen. Denk aan de facilitaire dienst, communicatie, ICT of HRM.

Meer informatie en contact

Je kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Opleidingen via 040 – 2014 035 of opleidingen@valkenhof.nl