Wonen bij ons

Je eigen plek bij Valkenhof in Valkenswaard of Leende

Veel zorg kun je tegenwoordig gelukkig gewoon thuis krijgen. Maar wordt het daar te ingewikkeld? Dan biedt een woonplek van Valkenhof in hartje Valkenswaard of Leende uitkomst. Bekijk onze woonvormen.

Huren met thuiszorg

Zorg krijgen en toch gewoon thuis blijven wonen? Woningbelang en Valkenhof hebben – in samenwerking met de gemeente Valkenswaard – een wooncomplex gerealiseerd voor senioren met een zorgvraag, aan de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard. Hier kun je zelfstandig wonen, en zorg is altijd dichtbij. Lees meer over huren met thuiszorg.

Verpleeghuiszorg

Wordt het te ingewikkeld om thuis te blijven wonen met thuiszorg? Dan biedt verpleeghuiszorg van Valkenhof uitkomst. Afhankelijk van de indicatie neemt onze specialist ouderengeneeskunde de zorg over van de huisarts. Met zijn of haar kennis en ervaring in ouderenzorg krijg je van ons passende zorg. Verpleeghuiszorg kan je volledig thuis ontvangen, of op een woonplek bij Valkenhof. Lees meer over verpleeghuiszorg.

Gespecialiseerde zorg

We zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met het syndroom van Korsakov en vergelijkbare aandoeningen. Lees er hier meer over.

Hospice zorg

Wanneer het leven thuis, in de laatste fase van je leven, te complex wordt voor jou en je naasten, kunnen jullie terecht in ons hospice. Hier krijg je medische, psychische en emotionele steun. Lees meer over hospice zorg.

Veelgestelde vragen

No items found.