Thuis wonen

Overwin praktische uitdagingen met ondersteuning die past bij jou.

Thuis wonen

Het kan gebeuren dat je thuis niet meer zomaar het leven kunt leiden dat je gewend bent. Wij helpen je daarmee om te gaan. We denken mee over wat wel kan, en bieden ondersteuning en middelen die het makkelijker maken.

Thuisondersteuning

Als zorgen voor je lijf te ingewikkeld wordt, komen wij naar je toe om je te helpen. Denk aan wassen en aankleden, het innemen van je medicijnen of samen een boodschappenlijst opstellen. We doen dat met een klein team, zodat je steeds vertrouwde gezichten ziet. Dat vinden we zelf ook het fijnst. Lees meer over thuisondersteuning.

Huishoudelijke hulp

Wordt het lastig je huishouden te runnen? Bijvoorbeeld tijdelijk vanwege een operatie, een ziekte of omdat je minder spierkracht of helderheid van geest hebt als vroeger? Laat ons je dan helpen. Lees meer over huishoudelijke hulp.

Hulp bij een alarmsignaal

Weten dat er bij nood, bijvoorbeeld na een val, snel hulp is, geeft rust. In samenwerking met onze partner Telelock zorgen we dat er altijd iemand standby staat met een luisterend oor en verstand van zorg. Lees meer over personenalarmering.

Revalideren

Na ontslag uit het ziekenhuis kun je niet altijd direct naar huis. Soms moet je eerst handelingen (opnieuw) aanleren en oefenen. Bijvoorbeeld na een knieoperatie of een beroerte. Met onze revalidatie krijg je de teugels weer in eigen handen. Lees meer over revalideren.

Behandelingen

Behandelcentrum Valkenswaard biedt allerlei behandelingen voor lichaam en hoofd om je zelfstandigheid te bevorderen. Lees meer over onze behandelingen.

Veelgestelde vragen

No items found.