Flexwerk

Afwisselend werk op momenten die je zelf bepaalt.

Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt, nog op school zit en tijdens de weekenden en/of de vakantie wilt werken of een ervaren professional bent: bij het Intern Uitzendbureau van Valkenhof is ruimte voor iedereen. We kijken graag met je mee en stippelen met jou de route uit waar je heen wilt.

Werken via het intern uitzendbureau biedt veel kansen. Van het opdoen van je eerste werkervaring tot het inzetten van je expertise en het doorgroeien naar een hoger niveau. Daarnaast ben je verzekerd van afwisselend werk waarbij je de gewenste dagen en tijden zelf inplant.

Wie zijn wij?

Als flexmedewerker ben je van toegevoegde waarde op meerdere afdelingen voor een bepaalde periode. Denk hierbij aan vervanging tijdens ziekte, zwangerschapsverlof, weekenden en vakantie. Het is ook mogelijk dat je voor een langere periode op één afdeling werkt. Je bent in dienst van Valkenhof en daarom val je onder de cao VVT. Start je als verpleegkundige, verzorgende of helpende? Dan bieden we je een contract voor onbepaalde tijd aan.

Vacatures

Wil je weten welke vacatures er zijn bij het Intern Uitzendbureau? Kijk dan in het vacatureoverzicht.

Meer weten?

Will je meer weten over flexwerken bij Valkenhof? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van het Intern Uitzendbureau. Je kunt bellen naar 040-2014035 of een mail sturen naar intern.uitzendbureau@valkenhof.nl