Verpleeghuis

Wonen zoals je bent, met intensieve zorg

Wordt de medische zorg zo ingewikkeld dat thuis wonen niet langer gaat? Dan is er de mogelijkheid om in een onze verpleeghuizen te wonen. Zo fijn als je eigen huis kunnen we het nooit maken, maar een ding kunnen we wel beloven: je mag jezelf zijn.

Een team van behandelaars biedt onder regie van de specialist ouderengeneeskunde waar nodig ondersteuning en behandeling. Denk aan: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en muziektherapie. Ook onze maatschappelijk werkers bieden ondersteuning aan jou en je naasten.

Je kamer

In het verpleeghuis woon je op een één- of tweepersoonskamer met een gedeelde of eigen badkamer (afhankelijk van de locatie). De kamer is gemeubileerd en er is ook ruimte voor persoonlijke spullen. Wij verzorgen de basisschoonmaak van de kamer en je kunt gebruik maken van onze wasserette. Elke afdeling heeft een huiskamer waar je met medebewoners en familie of vrienden samen kunt zijn.

Van alles te doen

Samen met je medebewoners en onze collega's run je het huishouden mee. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Op elke locatie zijn wisselende exposities en geregeld zijn er thema-avonden en vieringen, bijvoorbeeld op feestdagen. Je kunt bij ons naar de kapper en de pedicure. Bezoek is altijd meer dan welkom. In onze grand café's kun je eten en drinken.

Verwijzing en vergoeding

Verpleeghuiszorg wordt vergoed vanuit de Wlz. Hiervoor heb je een zorgindicatie nodig. Deze vraag je aan via je huisarts, behandelaar of ons . Je betaalt een eigen bijdrage.

Veelgestelde vragen

No items found.