Clientportaal

Valkenhof werkt met een elektronisch cliëntdossier (ECD). Via het cliëntportaal van Valkenhof kunt u als cliënt en/of als door de cliënt gemachtigde contactpersoon veilig toegang krijgen tot het persoonlijk elektronische cliëntdossier. 

In het cliëntportaal kunt u zorginhoudelijke doelen, het werkplan en rapportages terugvinden die door zorgmedewerkers geschreven zijn. Ook vindt u er nieuwsberichten van Valkenhof en kunt u de cliëntagenda inzien. 

Als u gebruik wilt maken van het cliëntportaal kunt u het toestemmingsverklaringsformulier invullen en daarna ondertekend inleveren bij de infobalie van uw locatie. U kunt het formulier ook mailen naar clientservicebureau@valkenhof.nl of per post sturen naar:

Valkenhof CliëntServiceBureau
Antwoordnummer 10101
5550 VB Valkenswaard 

Twee weken na inlevering van het formulier kunt u zich registreren in het cliëntportaal waar u uw eigen wachtwoord kunt aanmaken. U ontvangt dus geen informatiebrief van Valkenhof met uw inlognaam en wachtwoord, maar na twee weken kunt u dit zelf aanmaken via het registratieproces in het portaal. Hoe u dat precies moet doen kunt u lezen in de handleiding.

Heeft u problemen met het registreren of bent u ingelogd en heeft u andere vragen of opmerkingen over het cliëntportaal, neem dan contact op met het CliëntServiceBureau. U kunt ze bereiken via e-mail, clientservicebureau@valkenhof.nl, of door te bellen naar 040-8003180.

Let op: In Nederland werken verschillende zorginstellingen met een cliëntportaal. Via onderstaande link komt u op het cliëntportaal van Valkenhof terecht. 

Valkenhof Cliëntportaal (klik op de link om naar de website te gaan, deze opent in een nieuw tabblad) 

Handleiding Valkenhof Cliëntportaal 

Toestemmingsverklaring Valkenhof Cliëntportaal 

Wijzigingsformulier toegang Cliëntportaal