De Markt in het kort

Dit is onze kantoorlocatie. Heb je een vraag? Bijvoorbeeld welke ondersteuning voorhanden is, en hoe je die regelt? Loop dan gerust binnen, we helpen je graag. Een afspraak is niet nodig.

Bij Valkenhof
kan het.

Ouder worden hoort bij het leven. De kleine en grote gebreken die daarbij de kop opsteken ook. Bij Valkenhof ben je daarom nooit patiënt. Wij zien jou: een mens met een leven. En dat merk je.

Meer over Valkenhof

Onze locatie De Markt is een plek midden in het centrum. Valkenhof wil al in een eerdere fase, bij ouderen en (toekomstige) mantelzorgers op het netvlies te komen. Want al bieden wij uitstekende zorg, veel liever helpen we met advies en praktische hulp om midden in het leven te blijven staan. Daarmee kan medische zorg namelijk vaak uitgesteld en soms zelfs voorkomen worden.

Op deze locatie staan de deuren altijd open voor advies of hulp bij vitaal ouder worden. Daarnaast is op deze locatie het centrale kantoor van Valkenhof gevestigd.

Bereikbaarheid

Bus

Er komen diverse buslijnen op de Markt, ons pand is dichtbij de bushalte.

Fiets

Je kunt je fiets in de fietsenrekken op de Markt zetten.

Auto

Achter de Markt kun je je auto parkeren aan het Carillionplein. Hier is een deel van de parkeerplaatsen voor max 2 uur (parkeerschijf) en een deel voor de gehele dag gratis.

Diensten en activiteiten

Op onze locatie De Markt kun je van deze diensten en activiteiten gebruik maken.