Kempenhof in het kort

Op korte loopafstand van het centrum van Valkenswaard ligt Kempenhof, een zorgcentrum voor mensen met somatische (lichamelijke) klachten.

Bij Valkenhof
kan het.

Ouder worden hoort bij het leven. De kleine en grote gebreken die daarbij de kop opsteken ook. Bij Valkenhof ben je daarom nooit patiënt. Wij zien jou: een mens met een leven. En dat merk je.

Meer over Valkenhof

De locatie

Op Kempenhof kunnen mensen terecht voor geriatrische revalidatiezorg en chronische zorg. Ons hospice is vooraanstaand op het gebied van terminale zorg. Buiten vind je een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht. Binnen Kempenhof bevindt zich ook één van de praktijken van Behandelcentrum Valkenhof. Hier kun je terecht voor behandeling en advies op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en maatschappelijk werk.

Dagcentrum Kempenhof

Binnen zorgcentrum Kempenhof bevinden zich twee dagcentra, beide in een ruimte op de begane grond van het zorgcentrum. Zij bieden dagbesteding gericht op somatiek & psychogeriatrie. Het zijn prettige, rolstoelvriendelijke ruimtes, waar diverse activiteiten worden aangeboden, aangepast aan de mogelijkheid van de cliënten. Er heerst een gezellige en huiselijke sfeer waardoor cliënten zich snel welkom voelen. Alle cliënten kunnen gebruik maken van de prettige beleeftuin.

Zorgkaart Nederland

Kempenhof staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Diensten en activiteiten

Op onze locatie Kempenhof kun je van deze diensten en activiteiten gebruik maken.