Leenderhof in het kort

Leenderhof is een woonlocatie voor bewoners met bijvoorbeeld dementie of ouderen die lichamelijke ondersteuning nodig hebben.

Bij Valkenhof
kan het.

Ouder worden hoort bij het leven. De kleine en grote gebreken die daarbij de kop opsteken ook. Bij Valkenhof ben je daarom nooit patiënt. Wij zien jou: een mens met een leven. En dat merk je.

Meer over Valkenhof

De locatie

Leenderhof is zeer centraal gelegen in Leende en het gebouw heeft een moderne, lichte inrichting. Iedereen is dagelijks van harte welkom om te genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige restaurant ‘Gasterij Hof van Leende’.

Bij Leenderhof ligt een prachtige beleeftuin; een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoekers en omwonenden. Een tuin om te wandelen, tuinieren, te spelen of gewoon te genieten van de buitenlucht.

Behandelcentrum Valkenhof

Bij Leenderhof is ook de praktijk gevestigd van Behandelcentrum Valkenhof. Je kunt hier terecht voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, neuromusculaire triggerpointtherapie, maatschappelijk werk, psychologie en behandeling door de specialist ouderengeneeskunde. Praktijkadres: Hofpad 6

Kom erbij in de Gasterij

Leenderhof kent een ruim aanbod aan activiteiten, die worden georganiseerd in onze gezellige ontmoetingsplek Gasterij Hof van Leende. Het activiteitenprogramma vind je iedere week op deze pagina.

Wij ontvangen je graag van maandag tot en met zondag tussen 8.30 – 17.00 uur.

Zorgkaart Nederland

Leenderhof staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats zelf een waardering.

Diensten en activiteiten

Op onze locatie Leenderhof kun je van deze diensten en activiteiten gebruik maken.