Een nieuwe koers en huisstijl voor Valkenhof

Een nieuwe koers en huisstijl voor Valkenhof
Nieuws

Valkenhof introduceert met trots een nieuwe huisstijl en logo. De vernieuwde uitstraling hoort bij de nieuwe koers. Met niet de zorg, maar het leven van ouderen centraal.

Sinds een tijdje kijken we met andere ogen naar ouderen. Je leven kunnen leiden op je eigen manier is ontzettend belangrijk. Ook wanneer je op leeftijd bent. Hierbij is zorg lang niet altijd de beste oplossing. Daarom bieden we meer dan zorg alleen. En doen we de volgende belofte: “Alle ouderen van Valkenswaard en Leende mogen zichzelf zijn”. Hier willen we ouderen bij ondersteunen. We zijn daarom niet langer een ‘ouderenzorgorganisatie’, maar een organisatie voor alle ouderen.

Onze huisstijl sluit niet meer aan bij waar we voor staan. Daarom hebben we die een make-over gegeven, met frisse nieuwe kleuren. In de vernieuwde merkuitstraling staat het leven centraal, in plaats van zorg. Kijk je naar het nieuwe logo? Dan zie je de V van Valkenhof bij een opkomende zon. Een nieuwe dag. Samen met de slogan ‘Leef de dag’ zeggen we hiermee: leef elke dag zoals je bent.  

Ook de website is vernieuwd en laat duidelijker zien waar we voor staan. Niet langer staat het type zorg voorop, maar de hulpvraag van de bezoeker. Komende periode voeren we de nieuwe huisstijl geleidelijk door op alle plekken waar je Valkenhof tegenkomt.

Nieuws en agenda