Valkenhof organiseert tafelgesprekken over ouder worden in Leende

Valkenhof organiseert tafelgesprekken over ouder worden in Leende
Agenda

Wat heeft Leende nodig om ouderen in staat te stellen zo lang mogelijk prettig thuis te blijven wonen? Valkenhof laat zich graag inspireren en adviseren door degenen voor wie ze het doen. Daarom organiseert de ouderenorganisatie tafelgesprekken met Leendenaren van elke leeftijd. Ouder worden we immers allemaal.

Denkstof en gespreksvoer

In een gemoedelijke sfeer worden de deelnemers naar hun beeld op ouder worden in Leende bevraagd door de raad van bestuur van Valkenhof: Hoe zie je je oude dag voor je? Welke kansen biedt Leende hiervoor al volgens jou? Welke hiervan kunnen we nog beter benutten? En wat mist er nog? De inzichten dienen als inspiratie en neemt Valkenhof ook mee naar haar gesprekken met gemeente, Wocom en projectontwikkelaar Groen Projectontwikkeling (GPO) over ’t Vogels Hofje.

Vervolg op gesprek Dorpsraad

De tafelgesprekken zijn het vervolg op een informatieavond die de Dorpsraad Leende organiseerde op 20 maart. Hier deelde Valkenhof haar kijk op ouder worden. Daarin gaat het over woonvormen en ondersteuningsbehoeften, maar vooral over elkaar ontmoeten en omkijken naar elkaar.

Aanmelden

Meepraten? Het aantal plekken aan tafel is beperkt. Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Stuur hiervoor een mailtje naar bestuurssecretariaat@valkenhof.nl. Vermeld hierin:

> je naam

> de datum van de bijeenkomst waar we je kunnen verwachten.

Bijeenkomst 1

Datum: maandag 1 juli

Tijd: inloop 19.15 - 19.30 uur, tafelgesprek 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Dorpshuis De Schammert, Leende

Bijeenkomst 2

Datum: woensdag 3 juli

Tijd: inloop 12.45 - 13.00 uur, gesprek 13.00 - 15.00 uur

Locatie: Dorpshuis De Schammert, Leende

Nieuws en agenda