Altijd een uitje voor Leendse senioren: De Ontmoetingsplek

Ben je de 65 jaar gepasseerd en heb je af en toe zin om erop uit te gaan? Kom dan eens naar de Ontmoetingsplek.

Leuke activiteiten

Hier ontmoet je bekende en onbekende leeftijdsgenoten en kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Denk aan een potje kaarten, tekenen, seniorenfit, wandelen, bloemschikken, tai chi of gewoon koffiedrinken. De activiteiten worden verzorgd door verenigingen, lokale ondernemers en door initiatiefnemer Valkenhof.

Voor elk senior

Elke senior in Leende is welkom. Is je lijf of hoofd niet meer zo soepel als vroeger? Dan is het zéker de moeite waard om De Ontmoetingsplek eens te bezoeken. Er zijn altijd vriendelijke leeftijdsgenoten die graag helpen. Je kunt hoe dan ook meedoen, we kijken naar wat wel lukt. Ben je het type dat liever de handjes laat wapperen dan deelneemt? Vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken! Kom langs of bel even (zie hieronder). Dan bekijken we samen wat jij leuk vindt en goed kunt.

Hoe het werkt

Aanmelden is niet nodig. Je mag zo vaak komen als je wilt. En neem gerust iemand mee. Een familielid bijvoorbeeld, of een buur die ook in is voor een uitje. De activiteiten zijn gratis. Alleen een enkele keer vragen we een vergoeding voor de materialen. Het actuele weekprogramma staat op de Facebookpagina van Valkenhof. Printjes van het programma vind je in de bibliotheek, bij  de fysiotherapeut aan de Dorpsstraat en  de receptie van Leenderhof .

Locatie Leenderhof

De Ontmoetingsplek bevindt zich in Leenderhof, in de voormalige huisartsenruimte op de begane grond. Weet je niet zeker waar dat is? De receptie wijst je graag de weg.

Ook iets organiseren

Ben je een bedrijf, vereniging of gewoon een inwoner van Leende en wil jij ook je steentje bijdragen? Geweldig! Dat kan door eenmalig of vaker een activiteit te organiseren die bij jou past en bij onze bezoekers. Neem dan contact op met Jeanine Verberne, 040-2062125 of jeanine.verberne@valkenhof.nl.