Samen werken maakt de zorg beter.

Samenwerking maakt de zorg efficiënter en effectiever. Zeker als het gaat om regionale, wijkgebonden zorg. Valkenhof heeft daarom vele partners in de regio. Zo werken we intensief samen met andere zorgaanbieders en zijn we aangesloten bij diverse netwerken in de regio. Denkt u hierbij aan ziekenhuizen zoals het Màxima Medisch Centrum of bijvoorbeeld de Zorgketen Dementie Eindhoven eo het NAH-netwerk Zuid Oost Brabant.

Ook op het gebied van welzijn zoeken we de samenwerking op. We werken samen met Cordaad Welzijn voor de werving en begeleiding van vrijwilligers. En op diverse plaatsen in de regio bieden we wijksteunpunten, onder meer in samenwerking  met Lunet zorgZuidzorg en De Boei.

Partner in wijkplannen Dommelen & Geenhoven

Valkenhof is partner van het Wijkplan Dommelen 2014-2018 en zal daarin een rol spelen op het gebied van zorg en welzijn, zoals het verzorgen van gezamenlijke eetpunten en het leveren van thuiszorg en dagopvang.

De inwoners en de wijkraad van Geenhoven hebben in samenwerking met de gemeente Valkenswaard en andere partners het Wijkplan Geenhoven 2014-2018 opgesteld. Valkenhof is partner van het wijkplan en zal met name op het gebied van zorg en ouder worden haar bijdrage leveren. Denk bijvoorbeeld aan de realisatie van 44 woonzorgappartementen in de ‘Ginneve-flat’ in samenwerking met Woningbelang.