Wat vinden cliënten en mantelzorgers van onze zorg?

Zorgkaart Nederland

Cliënten en mantelzorgers kunnen op Zorgkaart Nederland hun waardering geven over de locaties van Valkenhof. Daarnaast kunnen mensen ook aangeven of ze de locatie al dan niet zouden aanbevelen. Valkenhof monitort de waarderingen continu en volgt deze waar nodig ook op.

Hieronder ziet u onze actuele score op Zorgkaart Nederland op basis van het totale aantal waarderingen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 
8.0

Valkenhof is 271 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.0.

 

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Voel je thuis bij Valkenhof

Medewerkers van Valkenhof willen zo goed mogelijk weten wat er toe doet voor onze cliënten. Ze doen dit volgens ons zelf ontwikkelde programma ‘Voel je thuis bij Valkenhof’. Eén van de onderdelen van dit programma is de Tevredenheidsmeter: een jaarlijkse korte enquête die ons inzicht geeft in het thuisgevoel van onze cliënten en mantelzorgers. Bekijk de resultaten van de Tevredenheidsmeter van 2022 voor bewoners en mantelzorgers.

Waardering Wijkverpleging

In het najaar 2022 heeft onderzoeksbureau Facit de cliënttevredenheid gemeten onder onze thuiszorgcliënten. We zijn trots op de resultaten! Bekijk de infographic voor de belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek. 

Klachten

Wij vinden het belangrijk dat cliënten en mantelzorgers eventuele klachten met ons delen. In onze klachtenregeling hebben we beschreven op welke manier dit kan en hoe we hier vervolg aan geven.

Verslag Klachtencommissie

De externe klachtencommissie van Valkenhof heeft in 2020 geen formele klachten ontvangen.