Word vrijwilliger

Oud worden, en jezelf blijven

Word vrijwilliger

Zonder vrijwilligers zou Valkenhof niet kunnen bestaan. Zij bieden net dat extra beetje aandacht, het gezelschap en de ondersteuning die onze bewoners nodig hebben. Op dit moment zijn er ruim 300 mensen actief als vrijwilliger voor Valkenhof.

Werken als vrijwilliger: voor elk wat wils

De één wil graag een praatje maken, de ander vindt het juist leuk om de handen uit de mouwen te steken of te gaan wandelen met iemand. Een spelletje doen, koffie aanbieden, gaan winkelen…. Vrijwilligerswerk is er in allerlei vormen. Samen kijken we naar de wensen van de bewoner en naar jouw interesses en talenten. Of je nu elke week op een vast tijdstip wilt werken of juist flexibel: voor iedereen is er wel een plek als vrijwilliger. Mensen met een warm hart en een evenwichtige persoonlijkheid zijn van harte welkom.

Vrijwilligerspunt

Het vrijwilligerspunt van Valkenhof is gevestigd in onze locatie Kempenhof. Dit is de centrale plek waar je terecht kunt met al je vragen over vrijwilligerswerk. Samen zoeken we naar de juiste match voor jou. Bel naar 040-2014035 of stuur een e-mail naar vrijwilligers@valkenhof.nl

Vacatures

Alle vrijwilligersvacatures van Valkenhof zijn te vinden op ons Vrijwilligersweb.