Slider

Deel je geluk bij Valkenhof

Kleine geluksmomenten geven het leven glans. En het zijn die kleine momenten die er voor onze cliënten zo toe doen. Een grapje, een blik, een aai over iemands hoofd. Even de wereld van alledag vergeten. Dat is waar medewerkers van Valkenhof iedere dag samen voor gaan. Kleine geluksmomenten delen, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.  

Voel jij je hierdoor aangesproken? Wil jij je geluk delen bij Valkenhof? Dan leren we je heel graag kennen! Kijk in ons vacature-overzicht voor een passende functie of neem contact met ons op!

Verzorgende (Thuiszorg), 20 – 24 uur per week

Een baan waarin jij echt iets voor de mensen kunt betekenen! Ligt jouw hart bij het zorgen voor ouderen? Wil jij werken in een hecht, enthousiast en zelfsturend team? Dan ben jij op je plek bij Valkenhof in Valkenswaard! Ons team thuiszorg is op zoek naar een Verzorgende, 20 – 24 uur per week, volgens wisselend rooster.

Vacature »

Wijkverpleegkundige, 32 – 36 uur per week

Goed luisteren, aandacht en betrokkenheid zijn sleutelwoorden voor jou als professional. Ben jij de wijkverpleegkundige die met ons enthousiaste wijkteam verder wil bouwen aan cliëntgerichte zorg met een zachte G? Dan is Valkenhof in Valkenswaard op zoek naar jou!

Vacature »

Wat zeggen onze collega's?

Blogs en artikelen

Vacature Raad van Bestuur (voorzitter en lid)

Valkenhof is op zoek naar een nieuwe Raad van Bestuur (voorzitter en lid). Bent u geïnteresseerd? Bekijk de volledige vacaturetekst. Wij ontvangen uw reactie graag vóór 25 mei 2020 en streven ernaar om de procedure vóór 1 juli 2020 af te ronden.  

Lees verder »

Warm onthaal eerste Roparun-koppelbed door Valkenhof

Vrijdag 14 februari (Valentijnsdag) was het zover. Het hospice van Valkenhof uit Valkenswaard nam als eerste organisatie in de regio een zogeheten koppelbed in ontvangst van Stichting Roparun. Valkenhof ontving het bed uit handen van het lokale Roparunteam 065. Dit team heeft uit naam van Stichting Roparun tal van acties georganiseerd om geld in te

Lees verder »

‘Iedereen noemt me hier Mereltje’

  Vrijwilligerswerk in de ouderenzorg, dat heeft misschien toch een beetje een stoffig imago. Hoe leuk is het dan om te horen dat het ook jonge mensen aantrekt. We spraken met Merel ter Brake, een jonge, frisse meid die met heel veel plezier als vrijwilliger aan de slag is bij Zorgcentrum Kempenhof in Valkenswaard. Merel

Lees verder »

Edith volgt een oriëntatiebaan bij Valkenhof

Edith Evers  maakt kennis met de zorg en Valkenhof via een oriëntatiebaan  Edith Evers (50) uit Valkenswaard werkte jarenlang naar volle tevredenheid in een administratieve functie. Tot de economische crisis roet in het eten gooide. Haar zoektocht naar ander werk bracht haar uiteindelijk bij Valkenhof, waar ze sinds kort via een oriëntatiebaan kennis maakt met

Lees verder »