Slider

Deel je geluk bij Valkenhof

Kleine geluksmomenten geven het leven glans. En het zijn die kleine momenten die er voor onze cliënten zo toe doen. Een grapje, een blik, een aai over iemands hoofd. Even de wereld van alledag vergeten. Dat is waar medewerkers van Valkenhof iedere dag samen voor gaan. Kleine geluksmomenten delen, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.  

Voel jij je hierdoor aangesproken? Wil jij je geluk delen bij Valkenhof? Dan leren we je heel graag kennen! Kijk in ons vacature-overzicht voor een passende functie of neem contact met ons op!

Medewerker huishoudelijk verzorging (0 uren contract)

Vind jij het heerlijk om de leefomgeving van onze bewoners lekker op te frissen? Zeker in deze tijd is dat erg belangrijk! En op tijd je bed uit is voor jou geen probleem. Bij Valkenhof start je namelijk vroeg in de ochtend. Dan heb je daarna lekker tijd voor jezelf!
Het intern uitzendbureau van Valkenhof in Valkenswaard heeft een vacature voor medewerker huishoudelijke verzorging (0 uren contract).

Vacature »

Psychomotorisch therapeut 24 tot 32 uur per week

Ligt jouw hart bij de doelgroep ouderen en wil jij onderdeel uitmaken van een enthousiast en betrokken team om de therapieën voor deze bijzondere doelgroep nóg beter te kunnen maken? Heb je 100% aandacht voor de cliënt en zet je met plezier een stapje extra? Valkenhof in Valkenswaard is op zoek naar een psychomotorisch therapeut voor 24 tot 32 uur per week.

Vacature »

Medisch secretaresse, 16 uur per week

Sta jij met je stevige persoonlijkheid garant voor een sterke ondersteuning van onze artsen en onze behandelaren? En zoek jij een veelzijdige baan, waarin jouw organisatietalent naar boven komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Valkenhof in Valkenswaard is op zoek naar een Medisch secretaresse voor 16 uur per week.

Vacature »

Activiteitenbegeleider zorg en welzijn 16 uur per week

Jouw activiteit is het hoogtepunt van ieders dag! Jij weet op creatieve wijze zowel je collega’s als onze bewoners enthousiast te maken… Heb jij leuke nieuwe ideeën om te delen binnen een organisatie waar het welzijn van de bewoner voorop staat? Valkenhof in Valkenswaard is op zoek naar een energieke activiteitenbegeleider zorg & welzijn voor 16 uur per week. Uren in overleg en een vast dienstverband!

Vacature »

Wat zeggen onze collega's?

Blogs en artikelen

Tijd om te gaan…

Albert Vermaase en Maryanne Schlösser (Raad van Bestuur Valkenhof) verlaten Valkenhof per 1 oktober a.s. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het gaan is nu aangebroken voor Albert Vermaase en Maryanne Schlösser, Raad van Bestuur Valkenhof. Na 17 jaar (Albert) en 11 jaar (Maryanne) verlaten zij per 1 oktober a.s.

Lees verder »

Bloedafname Kempenhof momenteel niet mogelijk

(05-06-2020) Onze locatie Kempenhof in Valkenswaard is normaal gesproken ook een locatie waar u terecht kunt voor bloedafname. Helaas is dit momenteel niet mogelijk. Diagnostiek voor U heeft vanwege het coronavirus een aangepaste dienstverlening. Alle onderzoeken zijn op afspraak en er zijn minder locaties open. Kijk voor locaties waar dit wel kan op http://www.diagnostiekvooru.nl/ Op

Lees verder »

Warm onthaal eerste Roparun-koppelbed door Valkenhof

Vrijdag 14 februari (Valentijnsdag) was het zover. Het hospice van Valkenhof uit Valkenswaard nam als eerste organisatie in de regio een zogeheten koppelbed in ontvangst van Stichting Roparun. Valkenhof ontving het bed uit handen van het lokale Roparunteam 065. Dit team heeft uit naam van Stichting Roparun tal van acties georganiseerd om geld in te

Lees verder »

‘Iedereen noemt me hier Mereltje’

  Vrijwilligerswerk in de ouderenzorg, dat heeft misschien toch een beetje een stoffig imago. Hoe leuk is het dan om te horen dat het ook jonge mensen aantrekt. We spraken met Merel ter Brake, een jonge, frisse meid die met heel veel plezier als vrijwilliger aan de slag is bij Zorgcentrum Kempenhof in Valkenswaard. Merel

Lees verder »