Steunkleur-20180928-_H3C9999-Medewerker Valkenhof-Deel je geluk-slider
Steunkleur-20180928-_H3C0055-Medewerker Valkenhof-Deel je geluk-slider
Steunkleur-20180928-_H3C9956-Medewerker Valkenhof-Deel je geluk-slider

Deel je geluk bij Valkenhof

Kleine geluksmomenten geven het leven glans. En het zijn die kleine momenten die er voor onze cliënten zo toe doen. Een grapje, een blik, een aai over iemands hoofd. Even de wereld van alledag vergeten. Dat is waar medewerkers van Valkenhof iedere dag samen voor gaan. Kleine geluksmomenten delen, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.  

Voel jij je hierdoor aangesproken? Wil jij je geluk delen bij Valkenhof? Dan leren we je heel graag kennen! Kijk in ons vacature-overzicht voor een passende functie of neem contact met ons op!

Naast onze openstaande vacatures, kun je bij ons ook aan de slag zonder een sollicitatiegesprek. Wil je hier meer over weten? Lees hier verder.

Projectsecretaresse

Sta jij garant voor een sterke secretariële en administratieve ondersteuning van het projectteam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Valkenhof is op zoek naar een projectsecretaresse voor 16 uur per week.

Oud worden én jezelf blijven. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Vacature »

Projectmanager

Valkenhof in Valkenswaard, is op zoek naar een projectmanager (16 – 20 uur per week). Kun jij onze organisatie helpen onze nieuwe strategie te realiseren?

Om onze nieuwe ambities waar te maken, is begin 2022 een projectorganisatie ingericht en een eigen projectmethode ontwikkeld. Vanuit die structuur zijn 15 projectgroepen in de praktijk, kort-cyclisch gaan experimenteren met nieuwe ideeën, concepten, formats, manieren van denken en doen. Zo onderzoeken zij, in het klein, samen met medewerkers, cliënten en naasten wat werkt én wat niet. In 2023 richten we onze projectorganisatie ook op externe projecten.

De grote kracht van het ‘in het klein’ uitproberen, zit hem in het feit dat cultuurverandering zo laagdrempelig, praktisch en bespreekbaar wordt. We durven steeds beter met elkaar het gesprek te voeren over vraagstukken die we voorheen soms liever uit de weg gingen, bijvoorbeeld: wat als we geen gesloten afdelingen meer willen? Wat als we zorgdomotica niet inzetten om risico’s te beperken maar om vrijheid te vergroten? Wat als we intramuraal wijkgericht gaan werken?

Vacature »

Verzorgende IG Korsakov

Ben jij op je best in onverwachte en soms lastige situaties? Wil jij ook creatief aan het werk met onze bewoners? Valkenhof in Valkenswaard heeft een afdeling genaamd De Drijver. Hier wonen mensen met Korsakov. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een verzorgende IG die ervaring heeft met (of nieuwsgierig is naar) methodisch werken met bewoners met Korsakov, uren in overleg.

Vacature »

Verpleegkundige Kempenhof

Kleine geluksmomenten geven het leven glans. En het zijn díé momenten die voor onze cliënten zó belangrijk zijn. Een grapje, een blik, een liefdevolle knuffel… Samen het verschil maken. Dat is waar medewerkers van Valkenhof in Valkenswaard iedere dag samen voor gaan! We hebben nu een mooie vacature voor een verpleegkundige voor 32 uur per week.

Vacature »

Wat zeggen onze collega's?

Blogs en artikelen

Aangenaam: De Bourgondische Brigade 

Jannie Martens en Daniëlle Geldens-Bax zijn nu ruim twee jaar actief in hun nieuwe functie. Voorheen werkten ze in de centrale keuken van Valkenhof, op locatie Taxandria. Met het wegvallen van de grote keuken, veranderde hun functie.   Een spannende overgang Daniëlle: “Voor ons is er veel veranderd… Van het werken in een groot team in onze veilige haven (de keuken), gingen we ineens de afdelingen op om in de huiskamers kookactiviteiten te organiseren. Best spannend….we waren nog nooit

Lees verder »

De drie vaste gezichten in de keuken van de Vlasgaard

Monique Schaap, Carla Sies en Sovanna Moree zijn werkzaam als zorghulp op De Vlasgaard, afdeling 2.  Monique: “Ik ben samen met Carla en Sovanna het vaste gezicht in de keuken op onze afdeling, dat werkt heel prettig. Iedereen helpt elkaar, van de huishoudelijke dienst tot de verzorgende, we zijn allemaal gelijk en hebben één doel: het beste voor ‘onze’ bewoners. Na zeven jaar als huishoudelijk medewerkster te hebben gewerkt op de Vlasgaard, ben ik sinds vorig jaar als zorghulp gaan werken. Ik wilde meer contact met

Lees verder »

“Jammer dat er niet meer mannen in de zorg werken!”

Lucien Kuijsten is 41 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Miranda en zijn kinderen Roan (11 jaar) en Elin (8 jaar) in Best. Januari 2021 is hij begonnen met de opleiding Verzorgende IG/MZ niveau 3. Lucien: “Hartstikke spannend natuurlijk, want ik werkte ruim 20 jaar op kantoor in de grafische industrie. Dus alles wat ik weet van drukwerk, machines en commercie, daar heb ik nu niet zoveel meer aan. Ik heb geen zorgachtergrond en moet dus alles van A–Z gaan leren.”  ”De zorg is echt iets

Lees verder »

“Wil jij onze collega worden? Niet te veel nadenken, gewoon DOEN!”

We spreken met Sana’a Rosalina (40 jaar), alleenstaande moeder van vier kinderen en woonachtig in Tilburg. Zij werkt als Helpende bij de Bogen/Den Haagacker. Sana’a: “Ik ben geboren op Curaçao, daar opgegroeid en op mijn 16e naar Nederland verhuisd. Ik dacht eerst dat ik dierenarts wilde worden, vanwege mijn liefde voor dieren en mijn zorgzaamheid. Later besefte ik dat ik toch liever met mensen wilde gaan werken. Andere mensen helpen, dat vind ik fijn!” Veel meegemaakt, veel geleerd…  

Lees verder »

Aan het woord: Richard Maas, medewerker gebouwenbeheer

“Mijn naam is Richard Maas, 56 jaar oud. Vroeger werkte ik als meubelmaker in de interieurbouw en keukenbranche. Daarna heb ik nog een tijd door Europa gezworven als internationaal vrachtwagenchauffeur en sinds 2012 werk ik bij Valkenhof.” Je zegt dat je hart bij de zorg ligt, hoe komt dat zo? “Mijn vrouw en kinderen werken in de zorg en ik heb een dochter die in een woongroep bij Lunet Zorg woont. Hier heb ik jarenlang (vrijwillig) als klusjesman gewerkt. Verder kom ik op voor

Lees verder »

Een carrièreswitch om meer voor de medemens te kunnen betekenen

Jolanda Magielse – van der Laak is 50 jaar oud en volgt met veel plezier de BBL-opleiding Verzorgende IG/MZ bij Valkenhof. Jolanda zit nu in haar tweede leerjaar. Doen wat je echt wilt Jolanda: “Ik werk voor Valkenhof en combineer studie met werk. Ik heb bewust gekozen voor een carrièreswitch, omdat ik meer voor de

Lees verder »